Handboek downloaden

Een computer uit uw MozyHome-account verwijderen

Gebruikershandleiding voor Mozy

000155404

Voorwaarde: als u een computer permanent uit uw account wilt verwijderen, is het raadzaam om eerst alle Mozy-software ervan te verwijderen.
  1. Gebruik een browser aan te melden bij https://mozy.com/login.
    OptieBeschrijving
    Wanneer u het tabblad Apparaten of het tabblad Gesynchroniseerd zietKlik in de hoek rechtsboven op uw gebruikersnaam en klik vervolgens op Account beheren. Uw accountpagina's worden weergegeven.
    Wanneer u het tabblad Apparaten of het tabblad Gesynchroniseerd niet zietUw Account-pagina's zijn open.
    Zie voor meer informatie Aanmelden voor onlinebeheer van uw account.
  2. Klik op Mijn computers onder het menu Accountpagina's aan de linkerkant van de pagina.
  3. Klik op de koppeling Verwijderen die gekoppeld is aan de computer die u wilt verwijderen.
  4. Voer uw accountwachtwoord in en klik op Machine verwijderen.
De computer wordt uit uw account verwijderd, er wordt geen back-up meer van gemaakt en alle bestanden waarvan op deze computer een back-up is gemaakt, worden binnen 24 uur verwijderd. De Mozy-software staat nog op uw computer totdat u deze verwijdert.