Download beheer-handleiding

Beheren Apparaten voor een Gebruiker

Beheerdershandleiding voor Mozy

000155416

In het venster Computers wordt een lijst weergegeven met computers die op dat moment bij de account zijn geregistreerd. Voor elke computer in de lijst wordt de volgende informatie weergegeven:
  • Computernaam
  • Gebruiker
  • Hoeveelheid gebruikte en beschikbare opslag
  • Datum gemaakt
  • Datum van laatste back-uppoging
  • Back-up gemaakt - Aantal dagen sinds de laatste back-up is gemaakt

Klik op de computernaam om meer informatie over de computer weer te geven. Er opent een nieuw venster met details zoals de eigenaar van de computer, de gebruikte opslagruimte, wanneer de laatste back-up heeft plaatsgevonden, het coderingstype van de computer, de cliëntversie, de gebruikte productiesleutel, de laatst aangevraagde hersteloperatie, wanneer de hersteloperatie is voltooid, het aantal opgevraagde bestanden, de grootte van de hersteldoperatie en de status van de download. U sluit het venster door rechtsboven in het venster op X te klikken.

Klik op de naam van een gebruiker om meer informatie over de gebruiker weer te geven. Er verschijnt een nieuw venster met de gegevens over de gebruiker, zoals de insteldatum van de gebruiker, de quota (door gebruiker gebruikte ruimte in gigabytes), het e-mailadres waar vandaan de gebruiker is ingesteld, een lijst met computers die aan de gebruiker zijn toegewezen, het coderingstype voor elke computer, de gebruikte en beschikbare ruimte voor elke computer, wanneer voor elke computer de laatste back-up heeft plaatsgevonden. U kunt ook de productsleutels zien. U sluit het venster door rechtsboven in het venster op X te klikken.

Vanuit het venster Computers kunt u naar computers zoeken in de lijst met computers. Voer de naam van een gebruiker of de naam van een computer in in het veld Zoeken en klik vervolgens op Zoeken. Er verschijnt een lijst met beschikbare gebruikers of computers die aan uw zoekcriteria voldoen.